Veelgestelde vragen

VEELGESTELDE VRAGEN

Solliciteren bij ROCKWOOL is heel simpel. Klik op onze homepagina op de vacature die je aanspreekt en neem contact op met de genoemde contactpersoon in de vacature. Wil je liever eerst overleggen met een ROCKWOOL-medewerker? Chat of bel met ons: 06-11432271. Ook voor aanvullende vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

Een van onze HR-collega’s zal jouw sollicitatie beoordelen. Ook onze teamleiders binnen de Productie en Maintenance organisatie kijken mee naar de mogelijkheden.

Onze HR-collega’s streven ernaar om (op werkdagen) binnen 48 uur contact met je opnemen en eventueel een sollicitatiegesprek met je inplannen.

We zijn continu op zoek naar operators en monteurs. Als een sollicitatie geen einddatum heeft, betekent dit in veel gevallen dat we meerdere personen zoeken. Twijfel dus niet en solliciteer direct.

Jazeker. We raden je wel aan om te solliciteren naar de functie die het beste past bij je achtergrond en ervaring. Twijfel je welke functie het beste bij je past of ben je benieuwd naar de doorgroeimogelijkheden bij ROCKWOOL. Neem dan contact met ons op.

Ben je nieuwsgierig hoe het is om bij ROCKWOOL te werken? Een rondleiding in onze fabriek is onderdeel van het sollicitatieproces. Je hebt in veel gevallen de kans om je werkplek te zien, voordat je aan het werk gaat.

Zodra we je sollicitatie hebben ontvangen, zal een recruiter van ROCKWOOL contact met je opnemen. Als jullie beide positief zijn, regelen we op korte termijn een eerste gesprek met twee teamleiders. Vervolgens nodigen we je voor een tweede keer uit. Onder andere voor een rondleiding in onze fabriek. Zo krijg je een goed beeld van ROCKWOOL en je misschien wel toekomstige werkplek. Als laatste stap neemt een HR-collega contact met je op om de voorwaarden en startdatum te bespreken.

Staat jouw vraag er niet bij? Chat of bel met ons: 06-11432271. Er is altijd een collega beschikbaar die antwoord kan geven op je vragen.

KOM GEWOON BIJ ONS WERKEN!

CHAT OF BEL MET ONS: +31 (0)6-15602439