Over ons

De ROCKWOOL Group

Wie is ROCKWOOL?

Onze geschiedenis gaat 85 jaar terug in de tijd. Met meer dan 12.000 medewerkers wereldwijd waarvan 1.200 in Roermond, zijn we een trots familiebedrijf met kenmerkende Limburgse gebruiken. Ons succes is gebouwd op teamwork. Samen stropen we onze mouwen op. We voelen een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de impact van onze organisatie en onze producten. Je staat er nooit alleen voor en kunt altijd terugvallen op collega’s.

 

De meest verfijnde kwaliteit

Onze steenwol is van de meest verfijnde kwaliteit. We maken steenwol van vulkanische gesteente en gebruiken het voor bijvoorbeeld dak-, vloer- en gevelisolatie. Het is een uniek materiaal met een groot aantal waardevolle eigenschappen. Hedendaagse uitdagingen zoals waterschaarste, geluidsoverlast, energiebesparing en vuurbestendigheid lossen we hiermee op.

 

Circulaire processen

Dankzij onze recyclebare producten hanteren we circulaire processen. Dat doen we met de overtuiging dat we moeten zorgen voor een duurzame toekomst. Terwijl we vertrouwen op onze bewezen productieprocessen, zoeken we tegelijkertijd naar nieuwe mogelijkheden. Dit doen we graag samen met jou. Dat maakt werken voor ROCKWOOL niet alleen betekenisvol, maar ook gewoon leuk.

Als je van aanpakken houdt, kom dan bij ons werken.

CHAT OF BEL MET ONS: +31 (0)6-15602439