Nieuwsgierig, enthousiast?

Ons succes is gebouwd op teamwork. Als operator of monteur werk je in een hecht team. Aan een half woord hebben je collega’s genoeg. Vaak met een gezonde dosis humor. Als team bepalen jullie samen wanneer je pauze neemt en wie welke werkzaamheden uitvoert tijdens die dienst. Met tien productielijnen is geen dag hetzelfde. En met 1.200 medewerkers in Roermond komt het vaak voor dat vrienden of familie ook je collega’s zijn of worden.

 

Jouw ambities en interesses

Bij ROCKWOOL krijg je de kans om jezelf continue te ontwikkelen. Werken bij ROCKWOOL betekent werken in een omgeving waar je jezelf kunt zijn en de ruimte krijgt om ondernemerschap te tonen. Als je kansen ziet én ervoor gaat, dan zijn er volop mogelijkheden.

Bij ROCKWOOL geloven we in jou. We vinden persoonlijke groei erg belangrijk en we stimuleren om altijd het beste uit jezelf te halen. Dit maken we onder andere mogelijk door onze eigen bedrijfsschool en diverse externe opleidingen. Zoals basisoperator, VAPRO A en VAPRO B. ROCKWOOL is een gecertificeerd en erkend leerbedrijf voor de reguliere mbo-opleidingen in de techniek. Doorgroeien van operator naar teamleider of naar een functie bij de technische dienst, alles is mogelijk. We helpen jouw ambities en dromen te verwezenlijken.

 

Studeren of stagelopen bij ROCKWOOL

Ben je nog aan het studeren, maar ook al klaar om te werken in een robuuste omgeving aan fantastische producten van steenwol? In samenwerking met verschillende opleidingsinstituten bieden we diverse stage- en opleidingsmogelijkheden aan. Dit geldt zowel voor oriënterende stages, afstudeerprojecten op mbo-, hbo- of wo-niveau als reguliere mbo-opleidingen in de techniek. Ben jij klaar om je mouwen op te stropen? Neem dan contact met ons op.

Bij ons kun je serieus aan je toekomst werken. Ook zonder diploma!

CHAT OF BEL MET ONS: +31 (0)6-15602439